Vad är botoxbehandling?

Botox (botolinumtoxin) är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera mimiken och minska rynkor. Vanliga behandlingsområden är de horisontella linjerna i pannan, kråksparkar kring ögonen och argrynkan.

Injektionen av botolinumtoxin blockerar specifika nervsignaler som gör att en viss muskel dras samman. Effekten blir att linjer och rynkor mjukas upp och syns avsevärt mindre.

I huvudsak används behandlingen mot befintliga rynkor och linjer, men om du har anlag för att utveckla markerade rynkor eller mycket aktiv ansiktsmuskulatur kan förebyggande behandling vara lämplig.

Botoxinjektion är en av de vanligaste skönhetsbehandlingarna i världen och är väldigt säker förutsatt att den utförs av legitimerad läkare eller sjuksköterska. Behandlingen gör inte nämnvärt ont och kräver ingen direkt konvalescens. Det dröjer 2-3 dagar innan du ser full effekt.

Behandlingen är inte permanent och behöver upprepas inom 3-6 månader för bibehållet resultat.

Vad man behandlar med BOTOX

  • Rynkor
  • Linjer
  • Asymmetriskt utseende
  • Överaktiv muskulatur

Resultat du kan förvänta dig med BOTOX

Boka Tid

Boka ditt möte på vår webbplats eller genom att ringa oss per telefon för att hjälpa dig och få det snabbaste mötet som passar dig

Första Möte

Vi kommer att göra det första mötet mellan oss för att ta reda på vad du vill ha av oss och för att ge dig bästa hjälp och intryck och de bästa lösningarna som bara passar dig

Underbara Resultat

Vi kommer att göra vårt bästa för att visa dig de bästa resultaten så att du är nöjd med oss. Du får allt du förväntar oss att göra på det bästa och mest moderna sättet

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

Vi kontaktar dig inom en arbetsdag.

Medicenter Clinic

Att ha kontroll över ditt liv och ha realistiska förväntningar på dina dagliga utmaningar är nycklarna till stresshantering.

— Josh Billings