Kind- & hakimplantat

Alla specialister på SOAH Plastikkirurgi förstår vikten av ett lyckat resultat vid ansiktsoperationer. Våra specialister har under decennier utfört estetiska operationer i ansiktet och med erfarenheterna har unika framsteg gjorts med operationsteknikerna vi använder. Hakimplantat och kindimplantat kan ge ett mer balanserat utseende i proportion till ditt ansikte.

Ofta är ansiktet det första någon lägger märke till när han/hon träffar dig. Ditt ansikte visar dina känslor för omvärlden och också om du hur du har levt ditt liv och avslöjar mycket om dig. Att förstärka drag du tycker om hos dig själv eller att vrida tillbaka klockan för att din själ ska överensstämma med ditt utseende som människor möter har blivit väldigt vanligt.
Missnöje med delar av ansiktet på grund av skador eller på grund av att du har medfödda defekter behöver du inte leva med om det tar fokus från ditt välmående. Vid ansiktsoperationer, oavsett operationstyp, så ska du kräva högsta möjliga kompetens då det helt enkelt inte får gå fel.

Om Kind- & Hakimplantat

Kostnad & Info

  • Operationstid 45 – 60 min
  • Sjukskrivning 1 vecka
  • Bedövning Sedering
  • Pris: fr. 30.000:-
  • Preliminär bedömning

    Du kan här översända bilder för en preliminär bedömning kring vilken typ av ingrepp vi rekommenderar och även en preliminär prisuppgift.
    Pris och behandlingsmetod kan fastslås först efter en konsultation och en preliminär bedömning är inte bindande för Soah Plastikkirurgi. Den slutgiltiga bedömningen, priset för ingreppet och behandlingsalternativ lämnas inte förrän konsultation genomförts.

  • Läs mer

Våra metoder

Implantat till haka eller kind förs in via munnen för att undvika ärr på utsidan. Implantaten finns i olika storlekar som anpassas efter ditt ansikte och dina önskemål. De består av silikon och är väldigt säkra att använda. Stygnen försvinner av sig själva och ingreppet sker i regel under sedering. Då vi har stor vana vid den här typen av ingrepp kommer konvalescenstiden vara kort och ingreppet är väldigt säkert.

Komplikationer

Vad som är absolut viktigast är att man som patient följer de instruktioner som fås av SOAH Plastikkirurgi före och efter operationen. Vi använder informerade samtycken och operationsavtal som våra patienter skriftligt får ta del av samt att vi muntligt informerar kring komplikationer under konsultationen. Det finns specifika förutsättningar som kan förändra våra generella rekommendationer och det är därför viktigt att patienten alltid fyller i sin hälsodeklaration på ett adekvat sätt. Olika sjukdomar och sjukdomshistorik är essentiell för kliniken att känna till för att garantera din trygghet.

Vad är uppnåeligt genom ett hak- eller kindimplantat?

De problem du beskriver för din plastikkirurg analyserar och vi väljer de passande ingrepp för att du ska uppnå dina önskemål. Att använda sig av kindimplantat eller hakimplantat för att ge ansiktet en fylligare och/eller ett mer balanserat ansikte är inte något nytt. Hakimplantat kan påverka ansiktet drastiskt på ett positivt sätt till exempel när det inte finns en tydlig distinktion mellan haka och hals. Många väljer att göra en kindimplantation eller hakimplantation i samband med annan operation som bland annat näsplastik, ansiktslyft eller annan typ av ingrepp.

Varför välja oss?

SOAH Plastikkirurgi kan erbjuda operationer av ansiktsimplantat med hög klass. Vi gör aldrig några avkall på kvalité, slutresultat eller service, utan gör alltid det där lilla extra för våra patienter. Vi har bland landets mest erfarna kirurger av ansiktsoperationer och vi arbetar endast efter medicinskt beprövade metoder. Ansiktet är något som hela tiden är synligt och våra patienter är också våra ambassadörer, det är därför av yttersta vikt att både vi och patienten är nöjda med resultatet. Vi kommer även vägleda dig för att du ska få ett så hållbart resultat som möjligt utan några avkall på kvaliteten överhuvudtaget. Du kommer med stor sannolikhet inte drabbas av någon komplikation vid den här typ av ingrepp men vi ser till att informera dig grundligt vid konsultationen. Vi ser till att du är så komplikationsfri som bara är möjligt. Teknikerna vi arbetar med är välutvecklade och du behöver inte oroa dig för din hälsa när du kommer som patient till oss.

Boka Tid

Boka ditt möte på vår webbplats eller genom att ringa oss per telefon för att hjälpa dig och få det snabbaste mötet som passar dig

Första Möte

Vi kommer att göra det första mötet mellan oss för att ta reda på vad du vill ha av oss och för att ge dig bästa hjälp och intryck och de bästa lösningarna som bara passar dig

Underbara Resultat

Vi kommer att göra vårt bästa för att visa dig de bästa resultaten så att du är nöjd med oss. Du får allt du förväntar oss att göra på det bästa och mest moderna sättet

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

Vi kontaktar dig inom en arbetsdag.

Medicenter Clinic

Att ha kontroll över ditt liv och ha realistiska förväntningar på dina dagliga utmaningar är nycklarna till stresshantering.

— Josh Billings