Vad är PRP?

Upplever du håravfall eller att ditt hår blir tunnare? Då kan PRP hårbehandling vara lösningen för dig Lotuskliniken har lång erfarenhet av att utföra PRP-behandlingar för förbättrad hårtillväxt.

PRP står för Platelet Rich Plasma och är en behandlingsmetod där man tar en liten mängd blod från patienten. Från blodet utvinns blodplasma med hög koncentration blodplättar, upp till fem gånger så många som i det naturliga blodet. Plasman injiceras sedan med små stick i hårbotten.

I hårbotten ger blodplättarna ifrån sig naturliga tillväxthormoner som startar en rad positiva processer, bland annat skickas signaler till stamcellerna om att öka produktionen av hårceller och blodcirkulationen ökar. På så sätt stimuleras kroppens celler att återuppbygga vävnad och svaga hårsäckar återhämtar sig.

Det fina med PRP är att metoden inte har några biverkningar eftersom behandlingen består av patientens egna celler, helt utan läkemedel, kemikalier eller tillsatser.

PRP påskyndar även läkningsprocessen efter medicinska och estetiska behandlingar. Man kan också behandla ansiktet med PRP, vilket ibland kallas vampyrlyft.

Resultat du kan förvänta dig med PRP HÅR

Boka Tid

Boka ditt möte på vår webbplats eller genom att ringa oss per telefon för att hjälpa dig och få det snabbaste mötet som passar dig

Första Möte

Vi kommer att göra det första mötet mellan oss för att ta reda på vad du vill ha av oss och för att ge dig bästa hjälp och intryck och de bästa lösningarna som bara passar dig

Underbara Resultat

Vi kommer att göra vårt bästa för att visa dig de bästa resultaten så att du är nöjd med oss. Du får allt du förväntar oss att göra på det bästa och mest moderna sättet

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret nedan så svarar vi dig så snart som möjligt

Vi kontaktar dig inom en arbetsdag.

Medicenter Clinic

Att ha kontroll över ditt liv och ha realistiska förväntningar på dina dagliga utmaningar är nycklarna till stresshantering.

— Josh Billings